Διατροφογενετικό Τεστ

Τα διατροφογενετικό τεστ GENOSOPHY® είναι τo πρώτο προϊόν της Εταιρείας και αποσκοπεί στη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής και τρόπου ζωής και στην αποτελεσματικότερη παρέμβαση σε μεταβολικά νοσήματα όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης.

Το προϊόν αρχικά βασίστηκε σε επιστημονικές μελέτες αλλά σήμερα βασίζεται σε ειδικούς ανατροφοδοτούμενους αλγόριθμους πρόβλεψης που έχει αναπτύξει η εταιρεία Εμβιοδιαγνωστική σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιολογίας-Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι διαθέσιμες επιλογές σήμερα αφορούν τα 5 παρακάτω πακέτα:

1. Εξατομικευμένη Διατροφή

Οι πληροφορίες που παίρνουμε μας βοηθούν να αποτυπώσουμε

Παράλληλα ελέγχεται

2. Ευεξία & Μακροζωία

Μέσα από το συγκεκριμένο έλεγχο μπορείτε να μάθετε αν:

Μέσα από το τεστ Ευεξία και Μακροζωία, προτείνονται λύσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από κατάλληλες διατροφικές, και όχι μόνο, παρεμβάσεις.


3. Προδιάθεση Ασθενειών

Έλεγχος γενετικής προδιάθεσης για:

Τα αποτελέσματα θα διευκολύνουν τον επιστήμονα υγείας να κάνει στοχευμένες αλλαγές στο διαιτολόγιό σας ή και στη φαρμακευτική αγωγή σας, που είτε αυξάνουν την πιθανότητα καλύτερης αντιμετώπισης της νόσου (αν έχει εκδηλωθεί) ή μειώνουν την πιθανότητα εκδήλωσής της.

4. Αθλητικό πακέτο

Ελέγχουμε γενετικές τροποποιήσεις που διευκολύνουν τον επιστήμονα υγείας να αποφασίσει αν στον αθλούμενο ταιριάζει καλυτέρα άσκηση δύναμης ή αντοχής.
Επιπλέον, ανιχνεύουμε γενετικές τροποποιήσεις που συσχετίζονται με:

Ο έλεγχος γενετικών τροποποιήσεων – βασιζόμενος σε πληροφορία επιστημονικών περιοδικών που αναφέρονται σε άτομα με αντίστοιχο γενετικό προφίλ – θα διευκολύνει στην επιλογή κατάλληλου αθλήματος και στην ορθή προπονητική καθοδήγηση από τον προπονητή με βάση τις εξειδικευμένες δυνατότητες-ανάγκες του αθλούμενου.

Παράλληλα, ο επιστήμονας υγείας θα λάβει πληροφορίες για το αν ο αθλητής χρειάζεται μεγαλύτερη ψυχολογική στήριξη για να πετύχει τους στόχους του ενώ σημαντικές πληροφορίες όπως η πιθανή προδιάθεση για θρόμβωση θα βοηθήσουν τον γιατρό να επιβάλει τη χορήγηση αντιπηκτικής αγωγής σε περίπτωση τραυματισμών που απαιτούν χειρουργική παρέμβαση.


5. Παιδικό πακέτο

Μέσα από αυτό το πακέτο μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που αφορούν το παιδί σας καθώς:

Μέσα από αυτό το πακέτο μπορείτε να πάρετε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις που αφορούν το παιδί σας τόσο σε επίπεδο διατροφής (προδιάθεση για παχυσαρκία, και δυσανεξίες) όσο και ψυχολογίας. Ακόμα, με πληροφορίες σχετικές με την άθληση επιδιώκουμε τη διατήρηση της καλύτερης δυνατής φυσικής κατάστασης, τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων ενώ με την κατάλληλη προπόνηση και πρόληψη, στοχεύουμε στο να αποτρέπονται οι επώδυνοι τραυματισμοί στη διάρκεια των αθλημάτων.