Μοιράσου το εδώ:

Μην περιμένετε ότι η διατροφή σας θα είναι τέλεια κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Προετοιμαστείτε για πειρασμούς.

”Ας είμαστε ρεαλιστές”

Υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι που ακολουθούν μία  τέλεια διατροφή ακόμη και  κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι διακοπές είναι μια περίοδος γιορτής, με το φαγητό και το αλκοόλ να βρίσκονται στο επίκεντρο αυτών των εκδηλώσεων. Είναι σημαντικό να περιμένετε και να προετοιμαστείτε για τον πειρασμό καθ ‘ όλη τη διάρκεια των γιορτών αυτών που διαρκούν 15 μέρες.

Μην παραλείψετε γεύματα για το γιορτινό γεύμα ή το αλκοόλ.

Φροντίστε να υπάρχουν τα σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων σας.

Πολλοί παραλείπουν γεύματα ώστε να «εξοικονομήσουν» θερμίδες για τα μεγάλα γιορτινά γεύματα που συνοδεύονται από γλυκά και αλκοόλ. Αυτό συνήθως σε ανεξέλεγκτη κατανάλωση φαγητού. Αντί λοιπόν να  κόψετε ορισμένα τρόφιμα ( να λιμοκτονείτε για την ακρίβεια)  προσθέστε μικρά σνακ μέσα στην ημέρα όπου χρειάζονται. Ακούστε το σώμα σας όταν σας δίνει σημάδια πείνας.

Μην παραλείψετε την άσκηση επειδή κάνει κρύο ή χιονίζει.

Επιλέξτε να κάνετε κάποια άσκηση στο σπίτι.

Πως;  

Δοκιμάστε ένα  διαδικτυακό βίντεο άσκησης, βάλτε μουσική και χορέψτε ή επισκεφτείτε ένα πολυκατάστημα ή ένα εμπορικό κέντρο για να περπατήσετε!

Μην τα παρατάτε μετά από μια κακή μέρα σε περίπτωση που αυτό το διάστημα ακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα για απώλεια βάρους.

Ξυπνήστε την επόμενη μέρα και ξεκινήστε από την αρχή.

  Μια κακή μέρα δεν αναιρεί όλη την πρόοδο που μπορεί να έχετε κάνει και σίγουρα δεν θα σας εμποδίσει να έχετε επιτυχία στο μέλλον. Μετά από κακές ημέρες φαγητού μην εγκαταλείπετε ή αναβάλλετε τους στόχους για την επόμενη εβδομάδα. Ξυπνήστε  την επόμενη μέρα και μπείτε στο πρόγραμμά σας.

Χαρείτε τις ημέρες των γιορτών με τους αγαπημένους σας.

Αυτές οι γιορτές να είναι γεμάτες χαμόγελα, διασκέδαση και όμορφες στιγμές!

Να περάσετε όμορφα!!!