Υπηρεσίες

Διαχείριση Βάρους

Το μείζον θέμα τα τελευταία χρόνια είναι η διαχείριση βάρους για μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων από μικρή ηλικία. Μέσα από εξατομικευμένες πρακτικές και προγράμματα προσεγγίζουμε τον κάθε διαιτώμενο διαφορετικά σύμφωνα με τις δικές του ιδιαιτερότητες, επιθυμίες, ανάγκες, απαιτήσεις αλλά και την ιδιοσυγκρασία του.

Κλινική διατροφή

Αφορά σε ανθρώπους με νοσογόνο παχυσαρκία, χρόνιες ασθένειες όπως υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμίες, νεφρική νόσος, καρδιαγγειακά, αναπνευστικά, γαστρεντερικά προβλήματα, μεταβολικό σύνδρομο, διαταραχές του θυρεοειδή, ορμονικές διαταραχές και πολλά άλλα. Η διατροφή είναι το καλύτερο φάρμακο για την πρόληψη ασθενειών αλλά και πολύ σημαντική στην διαχείριση της ασθένειας όταν αυτή εμφανιστεί.

Αθλητική διατροφή

Επίσης η διατροφή είναι πολύ σημαντική σε αθλητές για την μέγιστη απόδοση και όχι μόνο. Οι αθλητές έχουν ανάγκη από ένα δυνατό ανοσοποιητικό και μυϊκό σύστημα λόγω των αυξημένων αναγκών τους. Παράλληλα οι απαιτήσεις για την παραγωγή έργου αλλά και την αποκατάσταση μετά από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Διατροφή σε Εγκυμοσύνη και Θηλασμό

Η εγκυμοσύνη και η γαλουχία θεωρούνται κρίσιμες περίοδοι στη ζωή μιας γυναίκας. Έτσι, η μητρική διατροφή πρέπει να παρέχει επαρκή ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να καλύψει τις υψηλότερες από τις συνήθεις απαιτήσεις της μητέρας, καθώς και τις ανάγκες του αναπτυσσόμενου εμβρύου.

Μετρήσεις Αξιολόγησης

Βιοηλεκτρική αντίσταση & Μέθοδος μέτρησης των δερματικών πτυχών

Δια Ζώσης Συνεδρίες

Οι συνεδρίες δια ζώσης γίνονται κάθε εβδομάδα. Κατά την διάρκειά της συζητάμε την πρόοδο που κάναμε και βάζουμε τους νέους στόχους μας ανάλογα με τα αποτελέσματά μας. Η διάρκειά της είναι συνήθως 30 λεπτά.

Online Συνεδρίες

Όπως και τις δια ζώσης συνεδρίες το ιστορικό λαμβάνεται με ένα ερωτηματολόγιο που σας στέλνω στο email σας. Οι μετρήσεις γίνονται από εσάς στο σπίτι με την βοήθεια της ζυγαριάς και μίας μεζούρας. Οι συνεδρίες γίνονται μία φορά την εβδομάδα με την βοήθεια του viber, messenger, google meeting, WhatsApp κ.λ.π. Κατά την διάρκειά της συζητάμε την πρόοδο που κάναμε και βάζουμε τους νέους στόχους μας ανάλογα με τα αποτελέσματά μας. Η διάρκειά της είναι συνήθως 30 λεπτά.

Πρώτη Επίσκεψη

  • Ο διαιτολόγος λαμβάνει πλήρες ιστορικό από τον διαιτώμενο καθώς και ένα ενημερωτικό από τον γιατρό του ασθενή. Μέσα από αυτό μπορεί ο διαιτολόγος να έχει μία πλήρη εικόνα του διαιτώμενου για τις συνήθειες του, το ιατρικό του ιστορικό, τον τρόπο ζωής και διατροφής και  τις ανάγκες του.
  • Οι σωματικές μετρήσεις (βάρος, ύψος, λιπομέτρηση) συμπληρώνουν την λήψη του ιστορικού. Βάσει αυτών θέτουμε τους στόχους μας  και προχωράμε στις αλλαγές που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας.
  • Η διάρκεια κυμαίνεται από 60-90 λεπτά.
  • Η εκτίμηση του λίπους γίνεται με δύο τρόπους την λιπομέτρηση με βιοηλεκτρική αντίσταση και την μέτρηση δερματικών πτυχών

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου ONLINE!

Συμπλήρωσε τα πεδία της φόρμας και κλείσε το ραντεβού σου online.

! Προσοχή: Τα ραντεβού επιβεβαιώνονται μέσω email !