Μοιράσου το εδώ:
- 800 γρ σολομός καπνιστός σε φέτες
- 200 γρ τυρί κρέμα
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- ½ ματσάκι άνιθος ψιλοκομμένος
- 1 ρίζα τζίντζερ
- Χυμός από 1 λάιμ.
Πάνω σε μεμβράνη στρώνουμε τον σολομό. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά . Τα τοποθετούμε πάνω στον σολομό και φτιάχουμε ένα σφιχτό ρολό. Το βάζουμε στην κατάψυξη για μία ώρα. Αφαιρούμε την μεμβράνη το κόβουμε σε φέτες και αν θέλουμε σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού δαμάσκηνο και άνιθο.
Chef: Μορφογιάννης Νίκος