Ανακαλύψτε τις εξατομικευμένες ανάγκες του οργανισμού σας!

Το γραφείο μας ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών GENOSOPHY και αποτελεί εγκεκριμένο κέντρο εκτέλεσης διατροφογενετικού ελέγχου!

Η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή είναι ευεργετική για όλους μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκρινόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ή ότι έχουμε τις ίδιες διατροφικές ανάγκες. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό γενετικό υλικό (DNA) και το δικό του μοναδικό τρόπο ζωής. Έτσι, οι καθημερινές μας συνήθειες, συνειδητές ή μη (διατροφή, κάπνισμα, άσκηση, άγχος, περιβάλλον, κλπ) δεν είναι στον ίδιο βαθμό ευεργετικές ή επιβαρυντικές για τον καθένα από εμάς.

Οι σύγχρονες υπηρεσίες Προδιαθεσικής Γονιδιωματικής GENOSOPHY αποτελούν τελευταίας τεχνολογίας γενετικά τεστ στην Ελλάδα, αλλά και Διεθνώς, και στοχεύουν σε διορθωτικές παρεμβάσεις εξατομικευμένης διατροφής και τρόπου ζωής, για την απώλεια βάρους, αλλά και τη μείωση του κινδύνου διαβήτη, καρδιαγγειακών και άλλων νοσημάτων.

Με τις υπηρεσίες “GENOSOPHY Discover Yourself” θα αποκωδικοποιήσουμε μαζί τις μοναδικές για εσάς γενετικές ιδιαιτερότητες και θα τις μεταφράσουμε σε ένα πραγματικά εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής και τρόπου ζωής, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του GENOSOPHY (https://www.genosophy.gr).

Τι κερδίζετε:

Ποια υπηρεσία σας ταιριάζει;

Ο γενετικός έλεγχος μπορεί να ξεκινήσει με την υπηρεσία Basic – Διατροφή που παρέχει γενικές πληροφορίες για τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, την απόκριση του σε συμπληρώματα διατροφής, στον καφέ και το αλκοόλ, και τη γενετική προδιάθεση για εμφάνιση δυσανεξίας στη γλουτένη ή στη λακτόζη. Παράλληλα, μπορεί να λειτουργήσει ως οδηγός για τις Advance υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Advance (Ελεγχος 140 γενετικών θέσεων)

Οι υπηρεσίες Advance περιλαμβάνουν την υπηρεσία Basic και δίνουν επιπλέον εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες μεταβολικές διαταραχές.

Advance 1 – Παχυσαρκία

Συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία Basic και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την Παχυσαρκία και τη συναισθηματική πρόσληψη τροφής, όπως αυτός εκτιμάται από τον συνδυασμό 45 γενετικών θέσεων. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης γενετικών κινδύνων, εκτίμηση πιθανότητας επαναπρόσληψης βάρους μετά από δίαιτα απώλειας βάρους και πρόταση βέλτιστης κατανομής μακροθρεπτικών, δηλαδή τι ποσοστό υδατάνθρακα, πρωτεΐνης και λίπους μπορείτε να καταναλώνετε για την ταχύτερη απώλεια βάρους.

Advance 2 – Διαβήτης τύπου II

Συμπεριλαμβάνει όλα τα προηγούμενα και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την εμφάνιση Διαβήτη τύπου ΙΙ, όπως αυτός εκτιμάται από τον συνδυασμό 80 γενετικών θέσεων. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης των εξεταζόμενων γενετικών κινδύνων.


Advance 3 – Δυσλιπιδαιμίες

Συμπεριλαμβάνει όλα τα προηγούμενα και ταυτόχρονα παρέχει το σκορ γενετικού κινδύνου για την εμφάνιση Δυσλιπιδαιμιών, ενώ διερευνά και γενετικές ιδιαιτερότητες που έχουν συσχετιστεί με θρομβώσεις και υπέρταση. Η υπηρεσία παρέχει και προτάσεις καλύτερης διαχείρισης των εξεταζόμενων γενετικών κινδύνων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενετική διερεύνηση της προδιάθεσης μεταβολικών διαταραχών μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του GENOSOPHY(https://www.genosophy.gr).

Η υπηρεσία Advance 4 – Άθληση & ευ ζην

Απευθύνεται εξειδικευμένα στις ανάγκες αθλητών στοχεύοντας στην ενίσχυση των επιδόσεών τους με την παράλληλη προστασία της υγείας τους και την πρόληψη αθλητικών τραυματισμών. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες για τον σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης αξιοποιώντας γενετικά σκορ και όχι μεμονωμένους πολυμορφισμούς, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες υπηρεσίες στοχεύοντας στη βελτίωση της υγείας κάθε γενετικού προφίλ μέσω της άθλησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενετική διερεύνηση της εξατομικευμένης άθλησης μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του GENOSOPHY (https://www.genosophy.gr).

Ειδικές υπηρεσίες Advance απευθύνονται και σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Η υπηρεσία Advance 5 – Υγιής Γήρανση (Healthy Aging)

Δίνει μοναδικές εξατομικευμένες πληροφορίες για την ποιότητα της υγείας και της νεανικής εμφάνισης κατά τη διάρκεια της τρίτης ηλικίας. Παράλληλα, εξετάζονται σκορ γενετικού κινδύνου για απώλεια οστικής μάζας μετά από δίαιτα απώλειας βάρους και πολυμορφισμοί που έχουν συσχετιστεί ισχυρά με αυξημένο κίνδυνο για φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου και σχηματισμό λιπώδους ήπατος. Στην ανάλυση μελετώνται και γενετικές ιδιαιτερότητες που έχουν συσχετιστεί με τη μακροζωία και δίνονται προτάσεις καλύτερης διαχείρισης των σχετικών γενετικών κινδύνων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενετική διερεύνηση της γήρανσης μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του GENOSOPHY (https://www.genosophy.gr).


Το Advance 6 – Παιδικό Πακέτο (ηλικίες μέχρι 18 ετών)

Περιέχει συνδυαστικές υπηρεσίες γενετικού ελέγχου σχετικά με τη διατροφή και την άθληση. Η υπηρεσία απευθύνεται σε γονείς με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για την καλύτερη ανάπτυξη των παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενετική ανάλυση στην παιδική ηλικία μπορείτε να απευθυνθείτε στη σελίδα του GENOSOPHY (https://www.genosophy.gr).

Εμπιστευόμαστε το GENOSOPHY γιατί: